Acasă Uncategorized Cluj Napoca: Tabara nationala pentru adolescentii care s-au luptat cu cancerul

Cluj Napoca: Tabara nationala pentru adolescentii care s-au luptat cu cancerul

DISTRIBUIȚI

93766 – 10092010 – Asociatia Little People si Clubul Temerarii din Cluj Napoca vor gazdui, in perioada 13-17 septembrie a. c., pentru al treilea an consecutiv, cea mai mare tabara nationala pentru adolescentii care au finalizat tratamentul oncologic. Tabara se va desfasura in localitatea Gilau si va numara 100 de participanti din peste 33 de localitati ale tarii.

Anual, membrii Temerarii din toate colturile Romaniei se intalnesc in aceasta tabara organizata pentru ei de catre Asociatia Little People,  se distreaza impreuna timp de aproape o saptamana, participa la jocuri sportive, intalniri tematice si activitati in aer liber. Este ocazia perfecta pentru a petrece timpul cu ceilalti, pentru relaxare si activitati menite sa sporeasca increderea in sine a participantilor, pentru a impartasi propriile experiente si a oferi incurajare celorlalti. Vor avea parte de un joc cultural de vanatori de comori in orasul Cluj-Napoca, vor viziona filme si se vor bucura de multe activitati surpriza.

In cursul anului 2006, Asociatia Little People a infiintat Clubul Temerarii pentru adolescentii si tinerii adulti din Romania care au invins in lupta cu cancerul. Acest club si-a dobandit aprecierea pe plan international si a fost prezentat ca un „exemplu calauzitor” la multe conferinte internationale de oncologie. Temerarii asigura sustinere reciproca si faciliteaza reintegrarea reusita a pacientilor in viata de adolescent sau tanar adult dupa tratament. Membrii clubului, tineri care au invins cancerul, sunt un exemplu in sustinerea tratamentului reusit al cancerului pediatric in Romania, un mesaj pozitiv care este foarte necesar in tara. Mesajul Temerarilor este viata si ca aceasta boala, cancerul, poate fi invinsa! Este singurul si cel mai mare club de acest gen din Europa de Est si Centrala, care numara in prezent peste 170 de membri din 55 de localitati ale tarii. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.