Acasă Uncategorized Galati: Un echipaj SMURD a fost luat la bataie in timpul interventiei

Galati: Un echipaj SMURD a fost luat la bataie in timpul interventiei

DISTRIBUIȚI

94062 – 21092010 – Un echipaj SMURD din Galaţi a fost chemat să-i acorde îngrijiri unei femei care ar fi încercat să se sinucidă. Când au ajuns la adresă, medicii au descoperit că fuseseră minţiţi şi că nu era nimic grav. Cu toate acestea, când au anunţat că pleacă, rudele i-au luat la bătaie, potrivit Realitatea Tv. Un apel la 112 a anunţat că o tânără este în comă, după ce a luat o supradoză de pastile. Când echipajul SMURD a sosit, rudele femeii au recunoscut că au minţit la telefon şi că de fapt este vorba de mici dureri de inimă. Medicii au vrut să plece şi să lase o altă echipă să se ocupe de caz, dar bărbaţii s-au repezit asupra lor.

„Au sărit pe mine, m-au dat la pămant, au început să dea cu pumnii în mine, în curte era un morman de scânduri, au luat şi scândurile şi au început să dea în noi. În momentul în care mă gândesc că mi s-au luat 25% din salariu , te gandesti cum să practici medicina şi de ce, medinica de urgenţă din România” a spus şeful SMURD din Galaţi, Angel Trifan.Mai mult, o asistentă medicală a fost sechestrată în casă. După câteva minute, atacatorii au realizat gravitatea faptei şi au eliberat-o.Medicii au cerut ajutor colegilor.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz. Unul dintre agresori a reuşit să fugă însă l-au identificat şi-l caută acum pentru a-l interoga. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.