Acasă Uncategorized Hunedoara: Comisia Europeana nu mai monitorizeaza Arcelor Mittal Hunedoara

Hunedoara: Comisia Europeana nu mai monitorizeaza Arcelor Mittal Hunedoara

DISTRIBUIȚI

94093 – 22092010 – Comisia Europeană (CE) şi-a dat acordul legat de îndeplinirea criteriilor de viabilitate, implementate post privatizare pentru combinatul siderurgic din Hunedoara şi cel de la Galaţi. Potrivit unui comunicat de presă al Arcelor Mittal Hunedoara, cele două combinate din România s-au conformat Programului Naţional de Restructurare şi planurilor de afaceri individuale pentru reducerea costurilor şi îmbunătăţirea calităţii produselor finite.

 

 

 

 

 

 

Comisia Europeană a certificat faptul că ţintele de restructurare, respectiv viabilitate, productivitate şi reducere a costurilor au fost atinse în unităţile monitorizate. CE a decis acceptarea restructurărilor implementate la cele două unităţi în perioada de tranziţie 2004 – 2008. În plus, organismul european a admis faptul că rezultatele obţinute de către cele două companii în timpul întregii perioade de restructurare le-a permis adaptarea la condiţiile dificile de piaţă din 2008. „În Hunedoara am continuat planul de reducere a costurilor prin creşterea productivităţii, scăderea consumurilor de energie şi materii prime şi punerea în aplicare a unui nou program de dezvoltare. Suntem conştienţi că este necesar să facem eforturi suplimentare pentru a ne creşte competitivitatea şi pentru a obţine o gamă mai extinsă de produse. Suntem încrezători că programele pe care le implementăm vor avea rezultatele scontate”, a declarat Remus Păţan, director general al Arcelor Mittal Hunedoara.

În acest moment, în combinatul siderurgic de la Hunedoara mai lucrează circa 800 de angajaţi.

“Suntem conştienţi că este necesar să facem eforturi suplimentare pentru a ne creşte competitivitatea şi pentru a obţine o gamă mai extinsă de produse” Remus Păţan, director general al Arcelor Mittal Hunedoara. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.