Acasă Uncategorized Londra: Cinci persoane, arestate la Londra pentru un posibil atentat contra Papei

Londra: Cinci persoane, arestate la Londra pentru un posibil atentat contra Papei

DISTRIBUIȚI

93987 – 17092010 – Cinci persoane au fost arestate de poliţia din Londra în legătură cu o potenţială ameninţare la adresa Papei, aflat într-o vizită în Marea Britanie, transmit televiziunile de ştiri. Arestările au fost făcute în Londra, după ce ofiţerii de contraterorism au primit informaţii legate de o potenţială ameninţare.

Cei cinci au fost duşi la un comisariat din centrul capitalei britanice, iar poliţia continuă percheziţiile în locuinţele acestora.

„Itinerariul Papei continuă. Măsurile de securitate au fost revizuite şi nimic nu s-a schimbat în privinţa nivelului de protecţie. Săptămâna trecută, am fost pus la curent cu securitatea Papei şi s-a spus că nu există informaţii despre vreo ameninţare la adresa Papei. Lucrurile cu care poliţia se confruntă astăzi au apărut în ultimele 24 de ore”, a spus un corespondent Sky News. Surse au spus că respectivul complot nu are origini în străinătate, însă unul dintre suspecţi ar fi de origine arabă.
„Arestările de astăzi au venit după ce poliţia a primit informaţia. S-a decis arestarea celor cinci. În urma arestărilor, aranjamentele de securitate pentru vizita Papei au fost revizuite şi suntem mulţumiti de
planul nostru”, a spus un purtător de cuvânt al Scotland Yard.
www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.