Acasă Uncategorized Pitesti: A inceput finala concursurilor serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta

Pitesti: A inceput finala concursurilor serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta

DISTRIBUIȚI

93666 – 08092010 –  În perioada 7 – 10 septembrie a. c., în judeţul Argeş se desfăşoară etapa finală a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă, ediţia 2010.

Festivitatea de deschidere a avut loc miercuri, începând cu orele 9.00, pe stadionul „Ştrand” din municipiul Piteşti, urmată de desfăşurarea primelor două probe de concurs, „Pista cu obstacole pe 100 m” şi „Ştafeta 4 x 100 m”.

În următoarea zi, începând cu orele 09.00, va avea loc întrecerea la proba, „Scara de fereastră” pe terenul de sport din incinta Detaşamentului de Pompieri Curtea de Argeş.

În ultima zi, pe stadionul „Ştrand” din municipiul Piteşti se va desfăşura proba „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”, se vor premia loturile câştigătoare şi se va organiza festivitatea de închidere a competiţiei.

La această ediţie sunt calificate loturile inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă ale  judeţelor Bacău, Botoşani, Călăraşi, Constanţa, Ialomiţa, Iaşi, Neamţ, Suceava, Timiş, Tulcea, Argeş şi al municipiului Bucureşti. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.