Acasă Uncategorized Sibiu: Vila lui Nicu Ceausescu a devenit punct de atractie pentru mii...

Sibiu: Vila lui Nicu Ceausescu a devenit punct de atractie pentru mii de turisti

DISTRIBUIȚI

93690 – 08092010 – Deschisa publicului cu nu foarte mult timp in urma, vila pe care fiul fostilor dictatori Ceausescu, Nicu, o are in localitatea sibiana Saliste a devenit un adevarat punct de atractie pentru romani. Pana in aceasta toamna, i-au trecut pragul in jur de 3.000 de oameni care au venit sa se relaxeze si sa doarma in cabana unde mezinul familiei Ceausescu venea sa se distreze, transmite Citynews.ro.

„Am avut succes cu fosta vila a lui Nicu Ceausescu. Am avut 2.500- 3.000 de vizitatori la piscina moderna si, deja, am avut 20 de cazari, oameni care au venit sa se cazeze la Saliste, la vila”, a declarat primarul orasului Saliste, Teodor Banciu.

Locatia de la Saliste, unde fiul sotilor Ceausescu venea in anii ’80 cu prietenii, a devenit obiectiv agroturistic la inceputul lunii iulie a acestui an. Vila, care dispune de cazare, dar si de spatii pentru divertisment, va fi deschisa si in perioada de iarna pentru cei care doresc ca isi petreaca un concediu in Marginimea Sibiului. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.