Acasă Uncategorized Sinaia: Sinaia are city manager

Sinaia: Sinaia are city manager

DISTRIBUIȚI

93667 – 08092010 –  Oraşul Sinaia are, pentru prima dată în istoria sa, un city manager, criteriile şi atribuţiile specifice acestei funcţii fiind aprobate în şedinţa Consiliului Local care a avut loc luni, transmite Administratie.ro.

“Este pentru prima dată în istoria oraşului când am creat această funcţie. Am făcut asta pentru a creşte calitatea serviciilor publice pe care le oferim cetăţenilor. Am încrederea că această alegere este bună, iar Consiliul Local a fost de aceeaşi părere. Sunt convins că va face faţă tuturor provocărilor noului post’, a afirmat, într-un comunicat de presă, primarul staţiunii prahovene, Vlad Oprea.

Administratorul oraşului Sinaia se numeşte Marian Valerie Panait, are 28 de ani şi, timp de şase ani, a fost consilier al primarului, coordonând Departamentul de Comunicare, Programe şi Afaceri Europene. De asemenea, este membru activ şi trainer în cadrul mai multor ONG-uri, acesta fiind creatorul conceptelor ultimelor ediţii ale Festivalului ‘Siana Forever’.

Acest post îmi cere o mai mare responsabilitate şi forţă de muncă. Votul de încredere pe care mi l-a oferit Consiliul Local mă obligă să fac tot ce îmi stă în putinţă pentru a demonstra că alegerea unui tânăr într-o funcţie de conducere este cea mai bună formă de a asigura viitorul unui oraş’, a precizat city managerul oraşului Sinaia. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.