Acasă Uncategorized Targoviste: Primarul Targovistei, cercetat penal pentru abuz in serviciu

Targoviste: Primarul Targovistei, cercetat penal pentru abuz in serviciu

DISTRIBUIȚI

93540 – 03092010 –  Primarul orasului Targoviste, Gabriel Boriga, a ajuns in atentia Politiei dupa ce cativa consilieri locali l-au reclamat ca a cheltuit prea multi bani pentru mai multe locuri de joaca. Mai exact, şase miliarde de lei vechi pentru mai putin de zece amplasamente, in conditiile in care, spun consilierii acestea ar costa de trei ori mai putin, transmite Pro Tv.

Deocamdata, primarul Targovistei a primit doar o citatie sa se prezinte la Politie unde va trebui zilele urmatoare sa dea mai multe explicatii. Cert este ca Politia a deschis pe numele lui dosar penal de instigare la savarsirea de abuz in serviciu in forma calificata.

Desi decizia de cheltuire a banilor publici s-a luat in consiliul local, deocamdata doar primarul este singurul luat la intrebari.

Locurile de joaca din Targoviste au fost reamenajate anul trecut. Pe bani prea multi, spun chiar si parintii copiilor, nemultumiti de calitatea acestora. Anul trecut, un copil si-a pierdut viata dupa ce intr-un loc de joaca un balansoar s-a rasturnat peste el.

Primarul este asteptat saptamana viitoare sa dea explicatii si la Parchet. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.