Acasă Uncategorized Vasile Blaga i-a înaintat premierului Boc demisia de onoare din funcția de...

Vasile Blaga i-a înaintat premierului Boc demisia de onoare din funcția de ministru al Internelor

DISTRIBUIȚI

94224 – 27092010Vasile Blaga a anunțat în cadrul conferinței de presă că a înaintat premierului Emil Boc demisia de onoare din fruntea Ministerului Administrației și Internelor. Blaga a precizat că având în vedere importanța momentului prin care trece România în acest moment, ținând cont de integrarea în spațoiul Schengen, nicio suspiciune nu trebuie să planeze asupra ministerului și că pregătirule pentru acest eveniment sunt în grafic. De asemenea, Blaga a precizat că MAI este singura instituție care a reușit să absoarbă 100% fonduri europene, adică poeste 600 de milioane de euro.

 

 

Vasile Blaga a spus despre Ministerul de Interne că este ”cea mai serioasă construcție instituțională” și că are deplină încredere în această instituție.

În ceea ce privește mitingul de vineri, care a  dus la demisia  sa, Blaga a anunțat că își memnșine în continuare punctele de vedere enunțate anterior: polițiștii au dreptul de a protesta, dar trebuie să o facă în cadru legal. ”Cei care au greșit trebuie să plătească, dar nu noi suntem cei care stabilim aceste lucruri, ci instanțele de judecată, la sesizarea procurorilor”.

De asemenea, ministrul Vasile Blaga a adăugat că nu poste accepta ca gestul unora dintre lucrătorii ministerului să fie considerate element de raportare la toți lucrătorii ministerului. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.