Acasă Uncategorized Voluntari, Ilfov: Gabriela Vranceanu Firea si Florentin, nunta doar cu apropiatii

Voluntari, Ilfov: Gabriela Vranceanu Firea si Florentin, nunta doar cu apropiatii

DISTRIBUIȚI

93787 – 12092010 – “Vom face doar o masă cu familia şi prietenii, tocmai pentru că amândoi suntem ieşiţi din doliu recent şi deci nu se cade să jucăm la nuntă. Vrem discreţie, decenţă şi intimidate”, a declarat realizatoarea de televiziune Gabriela Vrânceanu Firea cu privire la căsnicia sa cu Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari. Vrânceanu Firea s-a căsătorit de aproximativ o lună cu Pandele. 

Şi pentru că mai mulţi martori au susţinut că ea a participat, în urmă cu două luni, la înmormântarea tatălui lui Florentin Pandele, Firea şi-a explicat gestul prin relaţia pe care fostul său soţ a avut-o cu primarul din Voluntari. “Am fost la înmormântarea tatălui lui Florin pentru că şi el a fost la înmormântarea lui Răsvan, în ianuarie, şi la parastas. Ne ştiam înainte doar ca primar – locuitor Voluntari şi ziarist. Răsvan trecea mai des pe la primărie decât mine. Se cunoşteau de când Florin era director la OPC 98”, a spus Firea.

Graba cu care Gabriela Vrânceranu Firea, în vârstă de 38 de ani, şi Florentin Pandele, de 49 de ani, şi-au pus pirostriile i-a luat prin surprindere chiar şi pe apropiaţii cuplului.  Au apărut speculaţii cum că doamna Pandele este deja însărcinată. “Nu sunt însărcinată. Îi voi da în judecată pe cei care susţin asta. Când mă întorc din concediu, îmi scot certificat medical”, a venit replica hotărâtă a realizatoarei de emisiuni. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.