Acasă Uncategorized Alba Iulia: Ilie Carabulea, audiat la DNA in dosarul prim-procurorului Florin Apostu

Alba Iulia: Ilie Carabulea, audiat la DNA in dosarul prim-procurorului Florin Apostu

DISTRIBUIȚI

95157 – 25102010 – Procurorii DNA din Alba Iulia îl audiază luni pe omul de afaceri Ilie Carabulea în dosarul în care au fost reţinuţi, pentru fapte de corupţie, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Sibiu, Florin Apostu, şi un ofiţer SRI

Avocatul Viorel Jidveian, apărătorul prim-procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, Florin Apostu, declara, vineri, că în acest dosar omul de afaceri Ilie Carabulea este acuzat că i-ar fi dat mită o maşină prim-procurorului Apostu.

Anterior declaraţiei avocatului, Ilie Carabulea a negat informaţiile care deja circulau privind implicarea sa în acest dosar.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, Florin Apostu, şi un ofiţer SRI din Sibiu, Tiberiu Popescu, au fost reţinuţi în urma unei anchete a DNA, pentru fapte de corupţie, respectiv luare de mită şi distrugerea unor probe în dosare.

Vineri, Curtea de Apel Alba Iulia a decis ca prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Sibiu şi ofiţerul SRI să fie cercetaţi în stare de libertate. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.