Acasă Uncategorized Braila: Administratorul unei societati comerciale, arestat preventiv dupa ce a vrut sa...

Braila: Administratorul unei societati comerciale, arestat preventiv dupa ce a vrut sa mituiasca un inspector vamal cu 45.000 lei

DISTRIBUIȚI

95183 – 25102010 – O echipă formată din inspectori vamali ai Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Brăila, din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Galaţi, împreună cu inspectori de poliţie aparţinând  Serviciului de Investigare a Fraudelor din I.P.J. Brăila, au efectuat, pe 19 octombrie a. c., un control la o staţie de distribuire carburanţi a unei societăţi comerciale din municipiul Brăila.

În urma acestui control, inspectorii vamali au constatat lipsa avizărilor metrologice necesare conform legii, agentul economic fiind pasibil de reţinerea în vederea confiscării a sumelor încasate din vânzarea carburanţilor, în valoare de 350.000 de lei, sancţionarea contravenţională în cuantum de 20.000 de lei, precum şi sistarea activităţii staţiei de distribuire carburanţi.

Administratorul societăţii comerciale a promis unui inspector vamal cu funcţie de conducere suma de 45.000 de lei, pentru ca aceste măsuri să nu fie luate de către reprezentanţii Autorităţii vamale.

În urma denunţului inspectorului vamal, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Galaţi au organizat două flagrante succesive în 20 şi 22 octombrie, prin care făptuitorul a dat sumele de 7.100 şi 13.000 de lei, în urma cărora acesta a fost reţinut, Curtea de Apel Galaţi dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.