Acasă Uncategorized Bratislava: Romania a caştigat primul turneu european de minifotbal

Bratislava: Romania a caştigat primul turneu european de minifotbal

DISTRIBUIȚI

95037 – 20102010 – Echipa naţionala de minifotbal a României a câştigat primul turneu european de minifotbal. La turneul organizat la Bratislava în perioada 16-18 octombrie a. c. au participat pe lângă selecţionata României, reprezentantele de minifotbal din Austria, Ungaria, Cehia şi Slovacia.

Sportul românesc a înregistrat un important succes la Bratislava, unde reprezentativa de minifotbal a României a câştigat, într-o manieră impresionantă, turneul internaţional desfăşurat în capitala Slovaciei.

„Este pentru prima dată când minifotbalul românesc este reprezentat, la nivel de echipă naţională, într-un turneu în străinatate”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Asociaţiei Române de Minifotbal. „Succesul repurtat în compania unor echipe valoroase, cum sunt naţionalele de minifotbal ale Slovaciei şi Cehiei, dovedeşte valoarea ridicată a minifotbalului românesc şi ne îndreptăţeşte să sperăm la rezultate foarte bune şi în anul viitor, dar şi de aduce satisfacţie iubitorilor de minifotbal din România”, a adaugat Răzvan Burleanu.

La turneu au participat 11 echipe din Slovacia, Austria, Cehia, Ungaria, cărora li s-a adăugat tânăra reprezentantă a României. Tânără nu neapărat datorită vârstei celor selectionaţi, cât datorită faptului că aceasta este prima ocazie când a fost formată o naţională a minifotbalului românesc.

Tricolorii au reuşit să impresioneze la Bratislava nu numai prin rezultate – cinci victorii convingătoare din cinci meciuri disputate, şi un golaveraj general de 24-2, ci mai ales prin calitatea fotbalului prestat. După rezultatele din grupă de 5-0, 5-0 şi 3-1, reprezentanta României a întânit în seminifinale echipa Cehiei de care a trecut cu scorul de 3-1, pentru ca finala jucată în faţa Slovaciei, pe teren propriu, şi câştigată cu 8-0 să reprezinte elementul de deplină bucurie pentru cei care jucat pentru prima dată sub culorile naţionale. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.