Acasă Uncategorized Bucuresti: 84 de alergatori isi depasesc limitele pentru bebelusii internati la Spitalul...

Bucuresti: 84 de alergatori isi depasesc limitele pentru bebelusii internati la Spitalul Marie Curie

DISTRIBUIȚI

94859 – 14102010 –  84 de alergatori isi vor depasi limitele din dorinta de a oferi bebelusilor de la Sectia de Terapie Intensiva Nou-Nascuti din cadrul Spitalului de Urgenta pentru Copii Maria Sklodowska Curie o sansa in plus prin obtinerea de donatii in vederea achizitionarii unui echipament unic in Romania: Olympic Cool-Cap® System.

Sportivii amatori, romani, italieni si englezi, formand 42 de echipe vor alerga la probele de maraton, semi-maraton si stafeta din cadrul Bucharest City Maraton pe 17 octombrie 2010. Perechile de alergatori vor parcurge impreuna primii 5 km din cursa in semn de solidaritate cu actiunea umanitara.

Echipamentul Olympic Cool-Cap® System este necesar pentru tratarea nou-nascutilor care sufera de encefalopatie hipoxic-ischemica ( insuficienta respiratorie la nastere, asfixie, stop cardiorespirator, hipotermie) si poate ajuta la reducerea afectiunilor cerebrale, chiar la cresterea sanselor de supravietuire pentru cazurile grave. Echipamentul va fi achizitionat in premiera in Romania si se estimeaza ca, si in cazul unei utilizari neintrerupte, nu va putea face fata tuturor cerintelor si pacientilor care ar avea nevoie de el. Suma necesara pentru achizitionarea echipamentului este estimata la circa 30.000 euro, avand in vedere si discountul care poate fi obtinut de la importatorul in Romania al acestui echipament.

Pana in acest moment, Ro Club Maraton a reusit sa stranga 20.000 de euro, fiind sustinut de peste 20 de mari companii, dar si persoane private. Companiile au avut ocazia sa cumpere tricouri personalizate cu logoul lor, in valoare de 500 euro. Sportivii vor alerga la Maratonul International Bucuresti purtand astfel de tricouri.

Cei care vor sa sustina aceasta campanie pot face donatii in conturile speciale deschise in acest scop de Asociatia Club Sportiv “Ro Club Maraton” la Bancpost, Ag. Nicolae Grigorescu:
RO 08 BPOS 7220 6830 387 EUR01, RO 19 BPOS 7220 6830 387 RON03 sau cumparand un tricou inscriptionat cu mesajul “42 pentru o sansa”. .
www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.