Acasă Uncategorized Bucuresti: Ampla actiune de informare si colectare deseuri electronice in judetele Ilfov...

Bucuresti: Ampla actiune de informare si colectare deseuri electronice in judetele Ilfov si Prahova

DISTRIBUIȚI

94605 – 07102010 – Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec se va afla in acest week-end intr-o ampla actiune de mediu, in judetele Prahova si Ilfov. Sambata 9 octombrie se vor derula mai multe actiuni de informare, constientizare si colectare deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE), alaturi de primariile partenere, in 21 de localitati din cele doua judete.

Astfel, in judetul Ilfov, campania „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”, se va desfasura in jurul Centrului de colectare DEEE RoRec realizat in parteneriat cu Primaria Voluntari si se va derula in şapte comunitati in arealul deservit de acest centru: Voluntari, Afumati, Dascalu, Ganeasa, Petrachioaia, Stefanesti si Tunari.

In judetul Prahova, sub acelasi indemn, locuitorii din Valenii de Munte, Drajna, Gura Vitioarei si Teisani precum si cei din satele alaturate – in total 14 localitati – sunt asteptati la o ampla actiune de colectare, la invitatia primariilor locale si a Asociatiei RoRec.

Toti cei care vor depune aparate vechi sau uzate in cadrul celor doua actiuni vor putea participa la tombole cu premii oferite de partenerii asociatiei: Black&Decker si Obi. Aproape 200 de cadouri au fost oferite de cei doi parteneri pentru deponentii responsabili din Prahova si Ilfov si constau in unelte electrice: masini de gaurit, fierastraie electrice, rindele electrice si masini de tuns iarba.

„Weekendul acesta ajungem in alte 21 de localitati pentru a continua proiectul nostru de informare si constientizare a populatiei cu privire la importanta colectarii selective si a reciclarii deseurilor de echipamente electrice si electronice. Toate aceste aparate pe care noi le colectam contin substante toxice periculoase, iar colectarea corecta a acestora este primul pas pentru asigurarea unui mediu curat.” a spus Liviu Popeneciu, presedinte Asociatia RoRec. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.