Acasă Uncategorized Bucuresti: Banii sunt necesari, dar nu suficienţi pentru pastrarea loialitatii angajatilor

Bucuresti: Banii sunt necesari, dar nu suficienţi pentru pastrarea loialitatii angajatilor

DISTRIBUIȚI

95253 – 27102010 – Principalul motiv pentru care angajatii sunt loiali companiei in care lucreaza este pachetul salarial atractiv (28.98%). Urmatorii doi factori importanti care cresc loialitatea angajatilor sunt recunoasterea meritelor (28.29%) si un sef si o echipa buna (21.92%).

Rezultatele sondajului arata ca angajatorii trebuie sa se concentreze pe intreaga experienta de munca, nu doar pe beneficiile materiale, pentru a-si pastra angajatii. Factori ca recunoasterea meritelor pentru munca depusa si asigurarea unei atmosfere bune de lucru, sunt la fel de importanti pentru a construi o echipa loiala si motivata.

Probabil, cel mai surprinzator este faptul ca oportunitatea de a avansa intr-o pozitie superioara este un factor mai putin important in a asigura loialitatea angajatilor, doar 10.45% dintre respondenti alegand aceasta optiune.

Sondajul cu intrebarea `Ce creste loialitatea ta fata de angajator?` a fost realizat in perioada 12-26 octombrie 2010, pe un esantion de 6.877 de subiecti. Majoritatea respondentilor au fost persoane cu varste cuprinse intre 36-45 de ani, barbati, cu studii postuniversitare. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.