Acasă Uncategorized Bucuresti: Comisia de specialitate a Senatului a dat aviz favorabil proiectului de...

Bucuresti: Comisia de specialitate a Senatului a dat aviz favorabil proiectului de lege care abroga impozitul minim

DISTRIBUIȚI

94770 – 12102010 – În şedinţa din 12 octombrie 2010, Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital a avut în dezbatere zece proiecte de acte normative, cu care a fost sesizată pentru raport.

Pentru îmbunătăţirea gradului de colectare a veniturilor publice, Comisia pentru buget a adoptat raport favorabil la Proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 87/2010 pentru  modificarea şi completarea Legii nr.571/2003 privind Codul fiscal (L656/2010, prin care se abroga dispoziţiile referitoare la impozitul minim.

Comisia pentru buget a adoptat raport favorabil şi la Proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 88/2010 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr.92/2003 privind Codul de procedură fiscală (L659/2010), prin care se reglementează compensarea creanţelor statului sau unităţilor administrativ – teritoriale ori subdiviziunilor acestora, reprezentând impozite, taxe, contribuţii şi alte sume datorate bugetului general consolidat, cu creanţele debitorului, constând în sume de rambursat, de restituit sau de plată de la buget, modificarea nivelului dobânzii datorate pentru obligaţiile fiscale neachitate la termen, precum şi posibilitatea neînceperii sau suspendării executării silite în cazul în care contribuabilul are în curs sau depune o cerere de restituire/rambursare. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.