Acasă Uncategorized Bucuresti: Crin Antonescu: “Domnule Boc, sunteti primul asistat al tarii”

Bucuresti: Crin Antonescu: “Domnule Boc, sunteti primul asistat al tarii”

DISTRIBUIȚI

95257 – 27102010 – Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat în timpul discursului în Parlament că „acest guvern este un guvern incompetent, de rea credinţă care manifestă un cinism şi un dispreţ fără precedent la adresa cetăţenilor”.“Domnule Boc, sunteţi primul asistat al ţării. În România se întâmplă un lucru care nu s-a întâmplat niciodată, se culpabilizează ideea de a protesta, de a face un miting. Când aţi aflat că unii lideri sindicali sunt dubioşi, când au vrut să protesteze?

 

 

 

 

 

 

 

Dumneavoastră astăzi sunteţi datori cu un vot, indiferent care este el. Dar să avem un guverna care are 0 voturi nu putem accepta. Dacă pretindem că suntem democraţi, că nu dorim să ieşim din peisajul civilizaţiei europene, asumaţi-vă astăzi răspunderea. Noi reprezentăm această ţară.

Domnul Emil Boc este un tânăr în putere, cu o oarecare calificare, care nu trebuie să mai fie asistat. Trebuie trimis la muncă. 

Conduceţi o echipă pe criterii feudale, pe cumetrii şi nepotisme

Nu sunteţi nici de dreapta, nici de stânga. Dvs. omorâţi sistemul privat.

Acest guvern este un guvern incompetent, de rea credinţă care manifestă un cinism şi un dispreţ fără precedent la adresa cetăţenilor. Aceste lucruri sunt demonstrate. 

Trebuie să plecaţi de la guvernare nu pentru că v-aţi apucat să vindecaţi maladii. Nu sunt de acord că toate guvernele au făcut acelaşi lucru de 20 de ani, că toate guvernele au fost la fel, că toate partidele sunt la fel. Sunt de acord că toate guvernele au crescut în permanenţă cu nişte boli care ne paralizează, dar este domnilor, din majoritatea, este salariul unui poliţist boala de care trebuie să ne vindecăm, salariul unui profesor este boala de care trebuie să ne vindecăm?”, a spus, printre altele, Crin Antonescu. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.