Acasă Uncategorized Bucuresti: “Crosurile pentru parinti si copii” in parcul Al. Ioan Cuza

Bucuresti: “Crosurile pentru parinti si copii” in parcul Al. Ioan Cuza

DISTRIBUIȚI

94607 – 07102010 – Ro Club Maraton si Asociatia Emovere organizeaza pentru parintii si copiii “Campioni ai sanatatii” a doua editie a „Crosurilor pentru copii si parinti”, sambata 9 octombrie 2010, orele 10.00, in parcul Al. Ioan Cuza (fostul I.O.R.) din Bucuresti. Invitatia la sport in aer liber se adreseaza tuturor parintilor cu copii de varste cuprinse intre 6 luni si 10 ani.

In spatele statuii Al. Ioan Cuza vor fi organizate crosuri la care vor participa cupluri copil-parinte, membrii fiecarei familii fiind legati printr-o panglica de 1 m. Aceasta competitie se adreseaza in egala masura copiilor si parintilor, concurentii fiind stimulati sa colaboreze si sa comunice cat mai bine, bucurandu-se de sport si familie in acelasi timp.

Toti copiii vor primi „gustarea campionilor” – mere de la Irinuca (mascota Asociatiei Emovere), diplome „Campionii sanatatii”, iaurturi gustoase si sanatoase, iar castigatorii fiecarei curse vor primi cadouri adaptate varstei, tricouri si gentute frigorifice Danone.

Inscrierile incep la orele 9,30 si se continua pana cu 10 minute inainte de startul la fiecare categorie.

Se acorda diplome si premii primelor trei cupluri parinte-copil care trec linia de sosire (de la fiecare categorie de virsta).

Toti copiii care participa la cros vor primi cadouri din partea partenerilor si diplome. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.