Acasă Uncategorized Bucuresti: Disensiuni in PDL? Isi vor respecta cuvantul cei 50 de parlamentari...

Bucuresti: Disensiuni in PDL? Isi vor respecta cuvantul cei 50 de parlamentari PDL care anunta ca nu vor vota bugetul pe 2011

DISTRIBUIȚI

95336 – 29102010 –  Vicepreşedintele PDL Cezar Preda l-a avertizat pe premierul Emil Boc că 50 de parlamentari democrat-liberali din zona de sud-est a României nu vor vota bugetul de stat pe 2011 dacă nu va renunţa la practica din primii doi ani de guvernare când majoritatea fondurilor au fost direcţionate spre anumite judeţe.

            Vicepreşedintele PDL susţine că deşi exista obligaţia premierului Boc să construiască un buget pentru întreaga Românie, sud-estul ţării, Oltenia, Muntenia şi sudul Moldovei sunt zone care nu au fost luate în calcul corect. Preda susţine că şeful Guvernului s-a concentrat mai mult să aloce fonduri şi proiecte cu bani de la buget pentru judeţe precum Arad, Suceava, Dâmboviţa, Cluj.

            ”Nu putem crea decalaje în România, oamenii nu mai au garduri la case, nu au podeţe să treacă copiii să se ducă la şcoală, iar în anumite oraşe facem poduri în ştranduri, facem săli de sport în comune cu 1.500 de locuitori şi în judeţul Buzău avem comune cu 10.000 de locuitori din care 1.500 sunt copii şi nu avem o sală de sport, deşi proiectele sunt depuse din 2006. Se fac tot felul de lucrări care mai de care mai năstruşnice şi se încheie centuri şi şosele, iar noi nu reuşim să facem un pod care leagă Muntenia de Moldova, la Vadu Paşii, podul lui Anghel Saligny”, a mai declarat Cezar Preda, citat de Agerpres.

            Deputatul PDL a avertizat că dacă nu se alocă bani în România pentru toate comunităţile, „atunci Guvernul Boc are cea mai mare problemă, mai mare decât moţiunea de cenzură, aceea că parlamentarii PDL nu vor vota bugetul’.

            Cezar Preda a precizat că vorbeşte în numele a 50 de parlamentari PDL care doresc o împărţire dreaptă a bugetului din 2011 către toate comunităţile locale. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.