Acasă Uncategorized Bucuresti: Elena Udrea: “Acest guvern ramane in functie dupa motiune”

Bucuresti: Elena Udrea: “Acest guvern ramane in functie dupa motiune”

DISTRIBUIȚI

95240 – 27102010 – În timp ce calculele Opoziţiei arată că Guvernul Boc este la o distanţă de doar două voturi de a fi demis, ministrul Elena Udrea susţine că este posibil ca şi parlamentari din rândul Opoziţiei să nu voteze moţiunea şi asta deoarece este un demers politic, „al unei Opoziţii care nu reuşeşte să aibă alternative, ci doar critici”, potrivit Realitatea Tv.

„Guvernul rămâne ferm pe poziţii şi va duce la bun sfârşit lucrurile pe care şi le-a asumat. Probabil că vor fi colegi din Opoziţie care nu vor vota moţiunea, pentru că, citind moţiunea, îţi dai seama că nu există nicio alternativă, nicio soluţie, este o moţiune politică, a unei Opoziţii care nu reuşeşte să aibă alternative, ci doar critici. Un Guvernul pică sau rămâne în funcţie. Nu există altă interpretare. Dar acest guvern rămâne în funcţie după moţiune”, a declarat Elena Udrea.

În ceea ce priveşte modul în care va decurge votul, Udrea atrage atenţia că fiecare trebuie să fie „judecat” pentru votul pe care-l dă faţă de partid, însă asigură că de data aceasta nu va fi cazul. „Nu vor fi parlamentari PDL care vor vota pentru această moţiune”, încheie Udrea.

Astăzi, premierul Emil Boc se confruntă cu cea de-a cincea încercare a Opoziţiei de a demite Guvernul pe care îl conduce, în mai puţin de doi ani de mandat. Plenul celor două Camere ale Parlamentului vor dezbate şi vor vota moţiunea de cenzură depusă de Opoziţie. Dezbaterea va începe la orele 11:00. Pentru a trece, moţiunea are nevoie de 236 de voturi. PDL, UDMR, independenţii şi minorităţile naţionale au împreună 248 de parlamentari, din totalul de 470. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.