Acasă Uncategorized Bucuresti: Facilitati de cautare avansata pe portalul declaratiilor de avere si de...

Bucuresti: Facilitati de cautare avansata pe portalul declaratiilor de avere si de interese

DISTRIBUIȚI

94557 – 06102010 – Versiunea beta a portalului web cu declaraţiile de avere şi de interese a fost înlocuită cu o versiune completă, care prezintă facilităţi de căutare avasată, anunţă Agenţia Naţională de Integritate.

Astfel, în cadrul portalului au fost inserate o serie de filtre pentru accesarea declaraţiilor de avere sau de interese, după cum urmează: categorie instituţie, subcategorie instituţie, instituţie standard, categorie funcţie, subcategorie funcţie, funcţie standard, localitate, judeţ, tip declaraţie, an, nume şi prenume.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 176/2010, Agenţia are obligaţia de a publica pe propria pagină de Internet toate declaraţiile de avere şi de interese transmise de cei care au obligaţia de a completa astfel de documente.

Portalul declaraţiilor de avere şi de interese conţine, în prezent, un număr de 1.602.412 declaraţii de avere şi de interese, aferente anilor fiscali 2007, 2008 şi 2009, urmând a fi în permanenţă actualizat, atât pe componenta numărului de documente, cât şi pe cea a nomenclatoarelor de funcţii şi instituţii publice. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.