Acasă Uncategorized Bucuresti: Militarii in rezerva au ars poze cu Traian Basescu la Palatul...

Bucuresti: Militarii in rezerva au ars poze cu Traian Basescu la Palatul Cotroceni

DISTRIBUIȚI

95176 – 25102010 – Militarii în rezervă au ars poze ale preşedintelui Traian Băsescu, luni, de Ziua Armatei. Oamenii au protestat în faţa Palatului Cotroceni pentru că sunt nemulţumiţi de măsurile luate de actuala Putere şi de starea în care se află Armata . Acţiunea face parte din „Operaţiunea Valeriu Carp”, un protest faţă de situaţia economică, în care actuala Putere a scufundat ţara.

La proteste au participă în jur de 2.000 de reprezentanţi ai Sindicatului Cadrelor Militare disponibilizate în rezervă şi în retragere. Manifestanţii au scandat „Jos Băsescu!”, „Hoţii!”, „Nesimţiţii!”, „Să se ducă unde vor, Băsescu, Oprea şi cu gaşca lor!”.

Una dintre nemulţumirile Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate în Retragere şi în Rezervă este legată de prevederea potrivit căreia pensiile militarilor ar urma să fie gestionate de Casa Naţională de Pensii.

Fostul şef de stat major, generalul Mihail Popescu, i-a cerut preşedintelui Traian Băsescu să nu promulge legea pensiilor în formula actuală, până nu sunt rezolvate revendicarile militarilor.

O altă doleanţă a sindicaliştilor este reînfiinţarea instituţiei senatorului de drept al Armatei. Acesta ar urma să apere interesele militarilor în Parlamentul României. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.