Acasă Uncategorized Bucuresti: Ministerul Mediului cere aprobarea Comisiei Europene pentru un proiect major in...

Bucuresti: Ministerul Mediului cere aprobarea Comisiei Europene pentru un proiect major in sectorul apa/apa uzata din judetul Timis

DISTRIBUIȚI

95047 – 20102010Ministrul Mediului şi Pădurilor, a transmis Comisiei Europene spre aprobare un nou proiect major în sectorul de apă/apă uzată, aferent judeţului Timiş.

Proiectul  cuprinde investiţii în reabilitarea şi extinderea reţelelor de distribuţie de apă şi canalizare, reabilitarea de staţii de tratare a apei, construirea unor staţii de epurare a apei uzate şi tratarea nămolurilor rezultate din acest proces, precum şi o componentă de asistenţă tehnică. Localităţile beneficiare sunt: Timişoara, Sânniclolau Mare, Jimbolia, Deta, Buziaş, Gătaia, Racaş, Făget, Ciacova, Săcălaz, Sânmihaiu Roman.

Valoarea eligibilă a proiectului „Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş” este de 118.871.000 euro, din care 87.860.585 euro reprezintă finanţarea europeană.

Acest proiect va fi implementat de către operatorul regional de apă, S.C. Aquatim S.A, în calitate de beneficiar al finanţării POS Mediu. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.