Acasă Uncategorized Bucuresti: PC crede ca 2012 va fi anul de dispariție al PDL

Bucuresti: PC crede ca 2012 va fi anul de dispariție al PDL

DISTRIBUIȚI

94460 – 04102010 “Domnule Boc, nu vă contrazic deloc. Anul 2012 va fi anul PDL! Va fi anul în care veți intra în cărțile de istorie ca primul partid care, după ce a dat un candidat la președinție timp de două mandate și a condus Guvernul vreme de cel puțin trei ani, va dispărea. Veți avea cel mai slab scor din istoria PDL, așa că vă sugerez să nu vă mai faceți prea mari iluzii. Dar mai mult, cred că nu veți apuca anul 2012. Credeți că românii vor mai aștepta rezultatele incompetenței dumneavoastră?

 

 

 

 

 

Conduceți Cabinetul Boc 5 și încă nu ați luat nicio măsură anticriză reală pentru români! Credeți poate că vor uita și vă vor vota în 2012? Nu! Poporul va vota cu două mâini suspendarea președintelui, nu PDL la Guvernare!”, declară preşedintele PC, Daniel Constantin.

“Asemănarea lui Traian Băsescu cu Alexandru Ioan Cuza, făcută de unii membrii PDL, e un act de nesimțire la adresa românilor. Alexandru Ioan Cuza a modernizat România, Băsescu a dus-o mulți ani înapoi prin minciunile lui, prin incompetența lui Boc pe care l-a susținut în funcție și prin reformele false pe care le tot susține în fiecare an. Cuza a făcut reforme! Reforme cum România ultimilor 20 de ani nu a văzut. Cuza a reformat agricultura și economia țării, a pus învățământul românesc pe picioare. Băsescu trimite profesorii din țară, se bate cu pumnul în piept că distruge corupția și susține împrumuturile de la FMI. Cuza a dus numele României peste hotare, a fost un diplomat desăvârșit recunoscut și respectat înafara țării. Băsescu ne face în repetate rânduri de rușine și a ajuns să fie tratat “cu spatele” de președinții celorlalte state europene. Istoria nu este întotdeauna dreaptă! Cuza a abdicat, chiar dacă a înfăptuit Unirea Țării Românești, lui Băsescu i se pare nedrept să fie suspendat chiar dacă a îndatorat trei generații de români de azi înainte”, mai spune liderul conservator. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.