Acasă Uncategorized Bucuresti: PDL acuza PSD ca instiga cetatenii la violente in ziua votarii...

Bucuresti: PDL acuza PSD ca instiga cetatenii la violente in ziua votarii motiunii

DISTRIBUIȚI

95166 – 25102010 – Vicepresedintele democrat-liberal Gheorghe Flutur a afirmat, luni, ca PDL are informatii „consistente si concrete” ca PSD instiga ceteatenii la violente, in ziua votului motiunii de cenzura. Flutur a sustinut ca se pregatesc „zeci de autocare si garnituri de tren” care vor fi trimise in Bucuresti, pentru a participa la proteste masive de strada. Motiunea opozitiei „are la baza instigarea la violenta. Avem informatii consistente si concrete referitoare la instigarea la violenta in ziua motiunea”,

 

 

 

 

 

 a afirmat el, acuzand organizatiile judetene ale PSD ca „pregatesc zeci de autocare si garnituri de tren cu delegatii” pe care le vor trimite la Bucuresti in 27 octombrie, sub forma de „cetateni indignati impotriva guvernului”.

Flutur sustine ca PSD „stie de la bun inceput ca motiunea nu are nicio sansa sa treaca” si din acest motiv „doresc sa o mute in strada”. Vicepresedintele PDL a cerut opiniei publice sa nu se lase inselata de „violente” si a atentionat sindicatele „sa nu se lase atrase in aceasta regie a violentei”.
 
www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.