Acasă Uncategorized Bucuresti: Peste trei sferturi dintre romani vor ca Guvernul Boc sa plece

Bucuresti: Peste trei sferturi dintre romani vor ca Guvernul Boc sa plece

DISTRIBUIȚI

95321 – 29102010 –  Peste trei sferturi dintre români, mai exact 77%, consideră că Guvernul Boc trebuie să plece, iar 23% sunt de părere că Guvernul Boc este incompetent, conform unui sondaj de opinie realizat de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie. De asemenea, 11% dintre români cred că actualul Executiv nu a făcut nimic.  Potrivit sondajului, 77 % dintre români sunt de părere că actualul guvern ar trebui să plece, în timp ce doar 18 la sută consideră că guvernul Boc ar trebui să-şi continue activitatea.

 

 

 

 

 

 

Întrebaţi care este principalul motiv pentru care Guvernul Boc ar trebui să plece, 23 la sută dintre cei chestionaţi au răspuns „este incompetent”, în timp ce 11% consideră că guvernul nu a făcut nimic. Alţi 11 % sunt de părere că guvernul Boc a distrus ţara.

In privinta nivelului de trai, 44% dintre respondenţi au afirmat că nu sunt deloc mulţumiţi de felul în care trăiesc şi doar 2 la sută sunt mulţumiţi.

În ceea ce priveşte viitorul, mai mult de jumătate dintre români, respectiv 56% cred că vor trăi mai prost peste un an. În timp ce numai 21% dintre persoanele intervievate consideră că la anul le va fi mai bine.

Sondajul a fost realizat în perioada 21-22 octombrie, pe un eşantion reprezentativ la nivel naţional, de 1.500 de persoane şi are o marjă de eroare de plus, minus 2,5%. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.