Acasă Uncategorized Bucuresti: Politistii si vamesii se aliaza cu revolutionarii pentru “un alt tip...

Bucuresti: Politistii si vamesii se aliaza cu revolutionarii pentru “un alt tip de revolutie” in Romania

DISTRIBUIȚI

95224 – 26102010 – Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor Pro Lex au încheiat un protocol de colaborare şi susţinere a revendicǎrilor sindicale cu Blocul Naţional al Revoluţionarilor – 1989.

“Din nefericire, în aceste momente românii, indiferent de profesie, sunt afectaţi de o depreciere, fǎrǎ precedent, a nivelul de trai, mulţi dintre aceştia fiind în imposibilitate de a-şi mai întreţine familiile sau plǎti datoriile.

Revoluţionarii au sentimentul cǎ idealurile pentru care s-au jertfit în decembrie 1989, sunt încǎlcate şi cǎ asistǎm astǎzi la o altfel de dictaturǎ şi încǎlcǎri ale drepturilor fundamentale.

Poliţiştii au constatat o înmulţire a numǎrului de infracţiuni periculoase (trafic de droguri, trafic de carne vie, tâlhǎrii, trafic de arme etc.) care afecteazǎ sau poate afecta în mod grav siguranţa cetǎţenilor.

Cele douǎ organizaţii s-au angajat pentru susţinere în vederea realizǎrii unui cadru legislativ care sǎ nu permitǎ derapaje de la respectarea drepturilor fundamentale ale omului, în special dreptul la liberǎ exprimare, liberǎ asociere, la un loc de muncǎ, la un trai decent, precum şi pentru realizarea unui cadru legislativ care sǎ asigure protecţia şi autoritatea poliţiştilor în calitate de garant al securitǎţii persoanei şi ordinii de drept.

            De asemenea, la mitingul de mâine, 27.10.2010, alǎturi de poliţiştii afiliaţi la Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor “Pro Lex” vor participa şi revoluţionarii din cadrul Blocului Naţional al Revoluţionarilor – 1989 România.

            Avem nevoie de un alt tip de revoluţie, pentru reformarea clasei politice, a sindicatelor, a culturii şi învǎţâmntului din România”, se spune într-un comunicat comun al celor două organizaţii. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.