Acasă Uncategorized Bucuresti: Porti deschise la Radio Romania la 82 de ani de la...

Bucuresti: Porti deschise la Radio Romania la 82 de ani de la prima emisie in eter

DISTRIBUIȚI

95317 – 29102010 – Cu ocazia implinirii a 82 de ani de la prima emisie in eter (1 noiembrie 1928), Radio Romania organizează o serie de evenimente aniversare – un concert special si trei zile in care portile institutiei vor fi deschise vizitatorilor.

Evenimentul aniversar debutează vineri seara, de la orele 19.00, cu un concert sustinut de violonistul Alexandru Tomescu, acompaniat de Orchestra Nationala Radio, dirijata de Jin Wang la Sala Radio. Artistul va interpreta la vioara Stradivarius celebrul „Concert pentru vioara si orchestra” de Ceaikovski. Programul va mai cuprinde « Trei dansuri romanesti” de Theodor Rogalski si  „Dansul Salomeei” din opera „Salomeea” de Richard Strauss. De asemenea, in aceeasi seara, publicul va putea audia si „Don Quijote, op 35” de Strauss, avandu-i ca solisti pe Razvan Suma (la violoncel) si Carol Mai-Antal (la viola).

Evenimentele aniversare vor continua in perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2010, prin Zilele Portilor Deschise. Astfel, in fiecare zi, in intervalul orar 10.00 – 14.00, curiozitatea tuturor celor indragostiti de radio va fi satisfacuta, acestia putand vizita studiourile din care emit posturile Radio Romania: Cabina 31 – de unde emite postul Radio Romania Actualitati, Camera Stirilor, Agentia de presa RADOR, Redactia Teatru, studiourile Radio3Net „Florian Pittis” si, nu in ultimul rand, Sala Radio. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.