Acasă Uncategorized Bucuresti: Presedintele SNPPC respinge toate incercarile de politizare a protestelor politistilor

Bucuresti: Presedintele SNPPC respinge toate incercarile de politizare a protestelor politistilor

DISTRIBUIȚI

94404 – 01102010 – Marin Gruia, presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC), respinge atat interpretarile care au fost conferite mitingului din ziua de 24 septembrie, cat si incercarile de politizare a miscarilor de protest ale politistilor, venite din partea unor partide politice.„Suntem revoltati de toate interpretarile care au fost date mitingului nostru. Am citit tot felul de enormitati venite din partea lui Ion Cristoiu sau a jurnalistei Ondine Ghergut, de la Romania libera.

 

 

 

 

 

Protestul nostru a fost unul strict sindical. Nu am avut si nu avem intentia de a rasturna Guvernul sau alte institutii. Imi este pur si simplu scarba de toate cate s-au spus si ni s-au aruncat noua in spate. Pe de alta parte, respingem toate incercarile de politizare a protestelor politistilor venite din partea partidelor sau a liderilor acestora. Nu avem nevoie nici de bani pentru amenzile contraventionale pe care le vom plati din banii nostrii”, a declarat Gruia, citat de Optimal Media.

Gruia a mai spus ca reprezentantii SNPPC care au participat la mitingul de la Bruxelles organizat de Confederaţia Europeană a Sindicatelor (ETUC- CES) au depus un memoriu la Parlamentul European in legatura cu protestul politistilor din Romania.

Presedintele sindicatului politistilor a mai afirmat ca SNPPC ramane fidel dialogului, singurul care poate duce la gasirea unor solutii. „Ramanem fideli dialogului si credem ca numai asa putem ajunge la rezultate. Acesta este motivul pentru care, in ultimele trei luni am trimis scrisori de informare tuturor institutiilor in legatura cu starea de spirit care exista in Politie. Din nefericire, suntem intr-un impas deoarece, pana acum, nu am reusit sa discutam cu noul ministru de Interne. Speram ca domnia sa nu a primit dispozitie sa nu mai stea de vorba cu noi. Totodata, nu stim nimic in legatura cu raportul care trebuia depus la CSAT. Singurele informatii pe care le avem sunt cele din presa”, a declarat Marin Gruia. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.