Acasă Uncategorized Bucuresti: Primarul Capitalei ii roaga pe batrani si familiile cu copii sa...

Bucuresti: Primarul Capitalei ii roaga pe batrani si familiile cu copii sa evite zonele cu protestatari

DISTRIBUIȚI

95169 – 25102010 –  „Ii rog pe batrani si familiile cu copii sa evite zonele cu protestatari”, a declarat, luni, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, referindu-se la mitingul de amploare anuntat de sindicate in Bucuresti miercuri, ziua in care este programata, in Parlament, dezbaterea si supunerea la vot a motiunii de cenzura depusa de opozitie impotriva Cabinetului Boc.

Confederatiile sindicale au anuntat ca vor organiza un miting comun de amploare in Capitala, pe 27 octombrie. Ion Pisc, vicepresedintele Blocului National Sindical a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca peste 80.000 de oameni vor iesi in strada si a facut apel la toti cei nemultumiti de deciziile Guvernului sa se alature actiunii de protest. Primaria Capitalei a autorizat vineri desfasurarea mitingului si a marsului de protest.

In autorizatia Primariei Capitalei este prevazuta inceperea actiunii de protest la orele 10.00, in Piata Victoriei, cu plecare in mars la ora 11.00, pe traseul Piata Victoriei, Bd. Magheru, Piata Romana, Piata Unirii, Piata Constitutiei – unde sindicalistii vor stationa pana in jurul orei 19.00. La fiecare intrare in Parlament a fost autorizata prezenta unor protestatari din randul sindicalistilor.
www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.