Acasă Uncategorized Bucuresti: Primarul general nu mai vrea sa fie surprins de prima ninsoare

Bucuresti: Primarul general nu mai vrea sa fie surprins de prima ninsoare

DISTRIBUIȚI

94505 – 05102010 – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu , le-a cerut directorilor din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti si firmelor de salubrizare, in cadrul comandamentului pentru curatenia de toamna, sa ia masurile care se impun odata cu sosirea anotimpului rece. Oprescu le-a cerut operatorilor de salubrizare sa mature si sa spele trotuarele, sa acorde o mai mare atentie curatirii rigolelor, salubrizarii corespunzătoare a gurilor de canal si a grătarelor, astfel incat acestea sa nu se infunde atunci cand ploua.

 

 

 

 

 

Oprescu a dorit sa se asigure ca utilajele ApaNova sunt pregatite in caz de inundatii, iar conducerii RADET i-a solicitat sa verifice toate punctele termice, astfel incat, odata cu scaderea temperaturilor, sa nu apara avarii care sa afecteze furnizarea agentului termic catre bucuresteni.De asemenea, primarul general a cerut Administratiei Strazilor sa accelereze programul de reabilitare a strazilor astfel incat, pana la debutul sezonului rece, in Capitala sa existe cat mai putine santiere in lucru.

În ceea ce priveste pregatirile pentru iarna, Sorin Oprescu a declarat ca este nevoie ca toate pregatirile sa fie facute din timp si a cerut operatorilor de salubrizare sa isi verifice parcul auto, astfel incat, la prima ninsoare sa se poata actiona cat mai eficient. „Trebuie sa luam aceste lucruri in serios. Este mai bine să ne pregatim din timp, deoarece prognozele nu sunt precise în ceea ce priveşte prima ninsoare. As vrea să nu se mai spuna ca autoritatile “sunt surprinse de prima ninsoare”. – www.promptmedia.ro

 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.