Acasă Uncategorized Bucuresti: Protestatarii au fortat gardurile la Parlament. Cel putin o persoana a...

Bucuresti: Protestatarii au fortat gardurile la Parlament. Cel putin o persoana a fost retinuta

DISTRIBUIȚI

95259 – 27102010 – Manifestaţiile din Piaţa Constituţiei au degenerat. Zeci de protestatari au încercat să forţeze gardurile de la Parlament, iar jandarmii au fost nevoiţi să intervină în forţă.  Un grup de protestatari s-a îmbrâncit cu jandarmii, reuşind să îndepărteze gardul de protecţie din zona scenei amplasate în Piaţa Constituţiei. Forţele de ordine au fost nevoite să se retragă câţiva metri spre trotuarul din faţa Palatului Parlamentului, unde au format un cordon de protecţie.Se pare că jandarmii au folosit şi gaze lacrimogene. Cel puţin o persoană a fost reţinută în urma incidentului.

Peste 5.000 de jandarmi şi poliţişti au fost mobilizaţi pentru acţiunile de protest, mai ales că la miting erau aşteptate 100.000 de persoane.

Cinci dintre participanţii la miting s-au simţit rău şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Patru dintre aceştia a fost duşi de urgenţă la spital.

Cei peste 30.000 de protestatari aşteaptă la Palatul Parlamentului rezultatul votului la moţiunea de cenzură. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.