Acasă Uncategorized Bucuresti: Protocol intre Administratia Spitalelor si Ambulanta pentru transportul peroanelor fara adapost...

Bucuresti: Protocol intre Administratia Spitalelor si Ambulanta pentru transportul peroanelor fara adapost la centrele Municipalitati, la cererea primarului general

DISTRIBUIȚI

95300 – 28102010 – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a cerut operatorilor de salubrizare sa inceapa pregatirea utilajelor pentru iarna, in cadrul comandamentului, care a avut loc joi la sediul Municipalitatii.

Primarul general le-a cerut acestora sa inceapa aprovizionarea cu material antiderapant si sa-si defineasca programele si zonele de responsabilitate. 

De asemenea, Sorin Oprescu a vrut sa se asigure ca bazele de deszapezire permit usor accesul spre bulevarde, iar utilajele vor fi adaptate si pentru strazile secundare. Au fost trecute in revista terenurile propuse de operatori pentru depozitarea zapezii, la acestea adaugandu-se 156 de guri de deversare puse la dispozitie de ApaNova.

Primarul general a cerut responsabililor RADET si RATB sa isi constituie stocurile de carburanti, in atributiile RATB intrand si deszapezirea statiilor de autobuz si a refugiilor de tramvai, in colaborare cu firmele de salubrizare.

Sorin Oprescu a solicitat directiilor de specialitate din primarie sa i se prezinte listele cu pantele, rampele, podurile si pasajele din Bucuresti, unde trebuie sa se intervina cu prioritate in cazul caderilor de zapada. Totodata, Administratia Strazilor va trebui sa intocmeasca, la solicitarea primarului general, o situatie a tuturor strazilor aflate in lucru si sa ceara constructorilor ca pana la data de 15 decembrie sa inchida santierele acolo unde este posibil. In cazul lucrarilor care nu pot fi terminate pana la acest termen, constructorii au datoria de a le semnaliza corespunzator.

In privinta masurilor luate pentru protectia persoanelor fara adapost pe perioada iernii, Directia Generala de Asistenta Sociala a pregatit 250 de locuri unde acestea pot innopta si 11 puncte de distributie de ceai si supa calda, pentru cei afectati de temperaturile scazute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.