Acasă Uncategorized Bucuresti: PSD nu va mai negocia cu parlamentarii puterii pentru sustinerea noii...

Bucuresti: PSD nu va mai negocia cu parlamentarii puterii pentru sustinerea noii motiuni de cenzura

DISTRIBUIȚI

95312 – 29102010 –  Social-democraţii nu vor mai începe niciun fel de negociere cu parlamentarii puterii pentru a strânge voturi în favoarea moţiunii de cenzură depusă împotriva angajării răspunderii Guvernului Boc pe Legea Educaţiei, a anunțat vineri, preşedintele PSD, Victor Ponta. „Au fost lucruri bune pe 27 octombrie, în primul rând colaborarea cu sindicatele şi în al doilea rând capacitatea noastră de a fi umăr la umăr, noi şi liberalii în această bătălie. Dacă a fost o lecţie usturătoare pe care am învaţat-o

 

 

 

 

 

 

este că nu poţi să îndrepţi un lucru rău tot printr-un rău. Nu mai negociem cu nimeni, ne batem cu forţele noastre şi, până la urmă, vom câştiga avându-i pe oameni de partea noastră, nu neapărat pe nişte parlamentari care spun una şi fac alta”, a explicat Ponta.

Liderul PSD a afirmat că prin modul în care se va vota la viitoarea moţiune li se va arăta profesorilor şi părinţilor „ticăloşia lui Boc”.

Social-democraţii și liberalii depun vineri o nouă moţiune de cenzură, după asumarea răspunderii Guvernului pe Legea Educaţiei, așa cum a anunțat déjà de joi liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa. După asumarea răspunderii de către primul ministru şi o consultare rapidă a parlamentarilor noştri, dar şi a conducerii partidului, am decis ca împreună cu PNL să depunem o moţiune de cenzură pe Legea Învăţământului. Textul va fi unul comun”, a spus Duşa.

Iniţial, moţiunea a fost anunţată de viceliderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, care a spus că liberalii au început deja strângerea de semnături în vederea depunerii. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.