Acasă Uncategorized Bucuresti: PSD refuza sa participe la consultarile cu seful statului din cauza...

Bucuresti: PSD refuza sa participe la consultarile cu seful statului din cauza UNPR

DISTRIBUIȚI

94700 – 11102010 – PSD l-a anuntat, luni, pe seful statului ca nu vor participa la consultarile de la Cotroceni simultan cu UNPR. Liderul PSD Victor Ponta, i-a trimis, luni dimineata, presedintelui Traian Basescu o scrisoare in care il informeaza ca formatiunea pe care o conduce nu va participa la consultarile de la Cotroceni daca este invitata si UNPR.„PSD nu va accepta si nu va legitima niciodata o asemenea situatie contrara regulilor statului de drept.

 

 

 

 

Va aducem aminte, domnule Presedinte, ca a mai existat un moment, la consultarile anterioare la care au participat partidele parlamentare, cand nu am acceptat sa luam parte la discutii la care participa si grupuri de traseisti politici”, arata Victor Ponta in scrisoare. „Prin urmare, ramane la latitudinea dumneavoastra modalitatea de solutionare a situatiei, fie prin contramandarea invitatiei adresate unui partid nascut prin fraudarea votului popular, fie prin reprogramarea aceastei discutii cu Opozitia, in cursul acestei zile sau cu o alta ocazie”, mai afirma Ponta la finalul scrisorii adresate presedintelui Basescu.

Presedintele Traian Basescu a invitat partidele parlamentare pentru consultari la Palatul Cotroceni luni, la orele 12.00. Pe langa PSD, si PNL si PC au anuntat ca nu vor participa la consultari. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.