Acasă Uncategorized Bucuresti: Sefii MAI au tocat o gramada de bani pe deplasarile in...

Bucuresti: Sefii MAI au tocat o gramada de bani pe deplasarile in strainatate

DISTRIBUIȚI

94521 – 05102010 – Aproape 755.000 de lei de la bugetul de stat s-au dus pe deplasările oficialilor Ministerului de Interne, în perioada ianuarie-iulie 2010, remarcă Money.ro. Toate călătoriile au fost… de lucru, conform documentelor oficiale.

            La începutul verii, adjunctul şefului departamentului de Ordine şi siguranţă publică din MAI a plecat în Rusia. Motivul: un forum internaţional cu tema ” Producerea drogurilor în Afganistan”.

            Problemele românilor în străinătate au fost atent supravegheate de ministrul de interne. Vasile Blaga a participat, în luna mai, în Germania, la întâlnirea saşilor transilvăneni şi a şvabilor bănăţeni.

            Oficialii MAI au fost şi în Franţa, de trei ori chiar. Pentru a discuta despre lupta împotriva terorismului, combaterea corupţiei şi … funcţionarea motoarelor de avioane.

            Şefii anticorupţie din Minister au găsit cea mai potrivită destinaţie antişpagă: Suedia, ţara unde prinţesa moştenitoare, Victoria, a fost suspectată de luare de mită din cauza cadourilor primite la nuntă!

            Nunţile au stat şi la baza unei alte deplasări în străinătate. Timp de trei zile, în Italia, o delegaţie din cadrul Direcţiei pentru evidenţa persoanelor s-a pus la punct cu noutăţile în materie, la al 10-lea Congres al Societăţii Europene a Funcţionarilor de Stare Civilă.

            Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară şi-a trimis reprezentanţii în cea mai lungă deplasare din cadrul ministerului de interne. 10 zile în însorita Californie, pentru o conferinţă internaţională despre un program software folosit de specialiştii în cadastru.

            În total, oficialii MAI şi şefii structurilor subordonate au fost în 80 de delagaţii în străinătate, în primele 7 luni ale anului. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.