Acasă Uncategorized Bucuresti: Targ de oferte educationale pentru tinerii romani care vor sa studieze...

Bucuresti: Targ de oferte educationale pentru tinerii romani care vor sa studieze in strainatate

DISTRIBUIȚI

95107 – 22102010Romanian International University Fair oferă tinerilor români ocazia de a se informa cu privire la studiile în străinătate şi de a dialoga cu reprezentanţii universităţilor internaţionale prezente la Bucuresti pe 30-31 octombrie la Sala Palatului si la Cluj pe 2 noiembrie la Casa Studentilor.

Ediţiile de toamnă a evenimentelor organizate de Grupul Educativa oferă tinerilor români acces la o varietate largă de programe de studii internaţionale, materiale şi servicii de consiliere educaţională, burse private şi guvernamentale, prezentări şi seminarii interactive, cursuri de limbi străine şi multe alte oportunităţi oferite de partenerii evenimentului.

 „Evenimentele din Bucuresti si Cluj ofera tinerilor din Romania acces in timp util la informatiile esentiale pentru compararea programelor academice si pentru construirea dosarelor de aplicatie pentru universitati din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franţa sau Germania. RIUF oferă cea mai bună oportunitate de a dialoga pe tema studiilor internaţionale cu sute de persoane abilitate să ofere informaţii corecte şi relevante, consiliere personalizată, exemple personale/poveşti de succes, analize de bune practici şi, cel mai important, inspiraţie şi entuziasm” a declarat preşedintele Grupului Educativa, Alexandru Ghiţă.

Printre instituţiile educaţionale care au confirmat pana acum prezenta la eveniment se numără: Pepperdine University si Hawaii Pacific University din SUA, University of Portsmouth şi University of Sunderland din Marea Britanie, Radboud University Nijmegen şi Tilburg University din Olanda, Jacobs University Bremen din Germania, École Hôtelière de Lausanne şi International Hotel Management Institut din Elveţia. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.