Acasă Uncategorized Bucuresti: T.A.T.A. cere “capul” purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan

Bucuresti: T.A.T.A. cere “capul” purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan

DISTRIBUIȚI

95106 – 22102010 – Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor – T.A.T.A. ii cere ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igas, sa protejeze imaginea Politiei Romane si sa-l schimbe din funcţie pe purtatorul de cuvant al Politiei Capitale, Christian Ciocan.

“Este impardonabil pentru demnitarul mai sus pomenit si pentru ceilalti decidenti din politie ca tolereaza derapajele indecente si penibile ale don-juanului Christian Ciocan, care pare mai degraba responsabil cu sabotarea imaginii unei institutii vitale pentru statul de drept. In timp ce politistii veritabili se confrunta cu probleme grave, nu au conditii de munca nici macar satisfacatoare si au ajuns practic sa finanteze ei insisi institutia din care fac parte, <purtatorul de barfe> al Politiei Capitalei debiteaza <verzi si uscate>, isi etaleaza public vacantele exotice si relatiile amoroase, pune la cale lansarea unor colectii de  chiloti <made by Ciocan>, participa la cele mai dubioase <evenimente mondene> si face de ras uniforma de politist in tabloide si emisiuni TV de trista faima.

In timp ce politistii adevarati nu mai au combustibil, piese de schimb si RCA-uri pentru masinile de interventie, <playboy>-ul Christian se joaca de-a <vardistul> cu vehicule de fite, sfidand cetatenii siderati de escapadele sale, care tradeaza un grad de maturizare specific mai degraba pustanilor organizatori de curse ilegale de masini la miez de noapte. T.A.T.A. considera ca domnul Christian Ciocan convinge opinia publica de faptul ca Politia Romana nu serveste interesul public decat atunci cand se transmite in direct la ora de maxima audienta si ca este interesata mai degraba de mondenitati si cancanuri decat de lupta cu infractorii periculosi. Politia Romana are datoria sa se debaraseze de domnul Ciocan, pentru ca acesta sa poata popula nestingherit si necriticat fauna showbiz-ului romanesc”, scrie într-un comunicat difuzat de T.A.T.A. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.