Acasă Uncategorized Bucuresti: Teatru non-stop timp de 24 de ore la Radio Romania Cultural

Bucuresti: Teatru non-stop timp de 24 de ore la Radio Romania Cultural

DISTRIBUIȚI

95292 – 28102010 –

Radio Romania Cultural pregateste pentru anul acesta un maraton de dramaturgie contemporana romaneasca in cadrul sectiunii on air a Festivalului National de Teatru. Postul de radio difuzeaza duminica, 31 octombrie, 23 de spectacole radiofonice pe texte ale dramaturgilor romani contemporani, timp 24 de ore, non-stop.

Dupa maratonul de 24 de ore, timp de o saptamana, in fiecare seara, de luni pana vineri sunt programate la Radio Romania Cultural alte opt spectacole radiofonice din aceeasi sectiune on air a FNT – Showcase dramaturgie contemporana romaneasca.

Matei Visniec, Adrian Lustig, Cornel Udrea, Radu Macrinici, Stefan Caraman, Alina Nelega, Lia Bugnar, Marius Damian, Vlad Zografi, Valentin Nicolau, Ana-Maria Bamberger, Teo Herghelegiu ori Ion Sapdaru, Emanuel Parvu, Petre Barbu, Mimi Branescu sau Visky András sunt doar o parte dintre dramaturgii ale caror piese au fost montate la Teatrul National Radiofonic si selectionate pentru editia 2010 a sectiunii on air a Festivalului National de Teatru.

Radio Romania Cultural este singurul post de radio din Romania care participa la Festivalul National de Teatru cu peste 30 de spectacole, toate pe texte ale unor dramaturgi romani contemporani, montate de regizori cunoscuti, in intrepretarea marilor actori de astazi.

Aflat la a 20-a editie, Festivalul National de Teatru, organizat de UNITER si sprijinit de Ministerul Culturii si Cultelor, se desfasoara in perioada 30 octombrie – 7 noiembrie 2010. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.