Acasă Uncategorized Bucuresti: Tudor Gheorghe vine la Sala Palatului cu “Cavalerii felinarilor tarzii” pe...

Bucuresti: Tudor Gheorghe vine la Sala Palatului cu “Cavalerii felinarilor tarzii” pe 18 noiembrie

DISTRIBUIȚI

95214 – 26102010 – Dupa succesul inregistrat in cadrul celei de-a doua editii a Festivalului Artelor Bucuresti, “Cavalerii felinarelor tarzii” se intorc la cererea publicului. Un adevarat regal muzical sustinut de maestrul Tudor Gheorghe care va fi  oferit publicului in data de 18 noiembrie 2010, incepand cu orele 19.00, la Sala Palatului din Bucureşti, in acompaniamentul orchestrei Arkadia,  completata cu maiestrie de violonistul Dan Bozgan. Reprezentatia va cuprinde cele mai de seama melodii din repertoriul celor doua legende ale muzicii interbelice: Zavaidoc si Jean Moscopol, care au fost gustate cu drag si nostalgie de publicul bucurestean in urma cu aproximativ 3 saptamani.

Concertul reprezinta de fapt o continuare a perioadei muzicale interbelice, unic pusa in valoare de catre acesti doi “cavaleri” care au adus cinste muzicii autohtone din vremea respectiva. Maestrul va interpreta in maniera-i unica binecunoscutele piese de dragoste din repertoriul celor doi precum “Di, di, di, murgule, di”, “Aseara fusei la una”, “Din ochii care-am plans vreodata”, “Da mainile sa te sarut” (Zavaidoc) si “Te-astept diseara-n Cismigiu”, “Cuculeana”, “C-un buchet de trandafiri”, “Poate ca nu te mai iubesc” (Moscopol), dar si  anti-comuniste  – “ARLUS si URSS”, “Petru Groza minte”, “Farsa alegerilor”, “In tara in care m-am nascut” (Moscopol). 

Biletele pentru acest eveniment au fost puse deja in vanzare si au preturi cuprinse intre 40 si 130 de lei, in functie de categoria de loc. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.