Acasă Uncategorized Bucuresti: Zilele viei şi vinului romanesc in noua Piata Obor

Bucuresti: Zilele viei şi vinului romanesc in noua Piata Obor

DISTRIBUIȚI

94608 – 07102010 – Cea mai mare expoziţie cu degustare şi vânzare de struguri şi vin (vechi şi nou la promoţie) a producătorilor importanţi autohtoni va avea loc sâmbătă, 9 octombrie şi duminică, 10 octombrie a. c. în noua Piaţă Obor din din Sectorul 2 cu ocazia inaugurării, pentru prima dată în Capitală, a “Zilelor vie şi vinului românesc”, amplă manifestare organizată de primăria de sector.

Pe platourile pieţei vor fi montate grătare pe care se vor frige doi berbeci a căror carne va fi porţionată şi vândută bucureştenilor care doresc o masă câmpenească adevărată. Peste zece tone de struguri de masă din soiurile alb şi negru, de cea mai bună calitate, precum şi struguri de vin din aceleaşi soiuri vor fi comercializate direct de către producători, oferind tuturor celor care preţuiesc fructul viţei de vie posibilitatea să-şi cumpere marfă net superioară faţă de ceea ce se găseşte în prezent în restul Capitalei. Pentru cunoscători, dar şi pentru consumatorii ocazionali de licori bahice, mari producători de vinuri au o surpriză de proporţie prin vânzarea la promoţie a unor categorii de vinuri albe şi roşii, atât vechi, cât şi noi, din anii cu recoltele de struguri cele mai bune. Cei dornici să se bucure de bunătăţile toamnei vor avea la dispoziţie peste cinci tone de must de diverse tipuri şi în funcţie de preferinţe îşi vor putea cumpăra la litru sau gata ambalat în bidoane de cinci litri, care alături de grătarele de mici din piaţă vor face deliciul celor care tânjesc să retrăiască atmosfera Bucureştiul de altădată.

Pentru ca atmosfera să fie una de sărbătoare, noua Piaţă Obor va răsuna de cântece şi voie bună de la spectacolele susţinute de interpreţi de muzică populară precum Nicolae Datcu, Corina Dragomir, Ion Aluculesei, precum şi taraful din Vlaşca. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.