Acasă Uncategorized Bucureşti: Apelul lui Ponta către putere

Bucureşti: Apelul lui Ponta către putere

DISTRIBUIȚI

95233 – 27102010 – Preşedintele PSD a lansat un apel către parlamentarii puterii să susţină moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie. Potrivit lui Ponta, Opoziţia ar mai avea nevoie de trei voturi pentru demiterea Guvernului, ceea ce înseamnă că PNL şi PSD ar fi convins 21 de parlamentari să schimbe armele. “Fac un apel la parlamentarii Puterii să refuze statutul de oi în bănci. Fac un apel să poarte cu responsabilitate ca nişte oameni, nu ca nişte oi închise într-un staul închise de Oprea, Udrea şi Borbely.

 

 

 

 

 

Am discutat şi cu parlamentari independenţi şi ai PDL şi am primit promisiuni de susţinere. Pot să vă spun că în acest moment ne lipsesc doar patru voturi. Avem promisiuni ferme că nu vor respecta ordinii lui oaia. Eu i-am numărat, i-am pus pe foaie, ne lipsesc patru voturi. Nu e interesul PSD, PNL să cadă acest guvern, ci al României. Nu vă spun cum îi cheamă pe cei care ne-au declarat că votează pentru că ştiu ce urmează în seara asta: poliţie, gardă financiară, dosar penal. Ce guvern din lumea asta stă la putere având susţinere un vot?. Cei care vor vota moţiunea de cenzură sunt partenerii noştri. Vă dau un exemplu: un deputat de la domnul Oprea a negociat cu noi şi cu PNL şi a cerut să fie ministru al Agriculturii. Cei care ne cer lucruri pe care nu le putem oferi nu au ce negocia cu noi”, a declarat preşedintele PSD, Victor Ponta.

Un singur deputat PSD va lipsi miercuri de la moţiunea de cenzură: Victor Surdu care a fost  operat, ieri, în Italia. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.