Acasă Uncategorized Bucureşti: O dată-n viaţă, Poliţia Capitalei a îmbrăcat portul popular, la TVR

Bucureşti: O dată-n viaţă, Poliţia Capitalei a îmbrăcat portul popular, la TVR

DISTRIBUIȚI

Comisarul Christian Ciocan: “Sunt vagabondul vieţii mele!”95347 – 31102010 –  Folclorul românesc şi-a dat mâna cu tradiţiile de peste hotare şi astfel emisiunea “O dată-n viaţă” din 29 octombrie a început într-un mod interesant: trupa de balet a emisiunii a marcat sărbătoarea de Halloween printr-un moment coregrafic care a fost justificat de Iuliana Tudor, gazda emisiunii, încă de la intrarea în platou: “Deşi este o sărbătoare importată de peste graniţe, din Occident, am ţinut să marcăm acest moment din respect pentru tradiţiile altor naţii, aşa cum şi noi pretindem să fie respectate ale noastre”. Iuliana Tudor: “După o săptămână în care politicul a ţinut atenţia majorităţii, emisiunea «O dată-n viaţă» a fost alternativa!”

 

 

 

 

 

 

Şi invitaţii au întrunit condiţiile esenţiale pentru a trăi experienţa propusă de echipa emisiunii: să fie valoroşi în domeniile în care activează, generoşi – pentru că finalitatea gestului lor vine în ajutorul unui caz umanitar şi să accepte, o dată-n viaţă, să poarte costumul popular pentru a face spectacol. Iuliana Tudor, vedeta TVR, a ţinut să amintească telespectatorilor că “după o săptămână în care politicul a ţinut atenţia majorităţii, emisiunea «O dată-n viaţă» este alternativa!”.

Christian Ciocan: „Iuliana Tudor m-a pus într-o postură dificilă!” – Cap de listă pentru provocările “folclorice” a fost Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. Ciocan a lăsat fotoliul instituţiei pentru care lucrează, a abandonat uniforma de serviciu, îmbrăcând costumul popular. Christian Ciocan a venit, însă, la „O dată-n viaţă” în premieră de televiziune pentru că, până acum, nu a mai acceptat invitaţia într-o producţie de divertisment care să-l transpună într-un univers atât de diferit de birourile Poliţiei Capitalei. “De 20 de ani fac ordine în haos. Sunt un poliţist fericit”, a spus despre el Christian Ciocan, în debutul prezentării. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a recunoscut că Iuliana Tudor l-a pus într-o ipostază dificilă. “E prima dată-n viaţă când îmbrac costumul popular şi, mai mult de atât, când cânt şi dansez pe ritmuri folclorice”.  Aşadar, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a… purtat costumul popular o (singură) dată-n viaţă, iar gestul său i se datorează gazdei show-ului –  “Prietenii ştiu că eu nu joc niciodată, nici măcar la petreceri, aşa că Iuliana Tudor m-a pus într-o postură dificilă! Dar atât de frumoasă!”

Invitaţii ediţiei au fost astrologul Mariana Cojocaru, canotoarea Viorica Susanu şi comisarul Christian Ciocan.

Comisarul Christian Ciocan: “Sunt vagabondul vieţii mele!” – Christian Ciocan a ţinut să iasă din tiparul emisiunii şi să prezinte telespectatorilor un moment de suflet, alături de Nelu Ploieşteanu.”„Fac acest gest în memoria marelui Dinică, pentru că îl respect pe Ploieşteanu dar şi pentru că în timpul liber îmi place să fiu zburdalnic”, a concluzionat comisarul, spunând, apoi, pe portativ – “Sunt vagabondul vieţii mele!”.Mai târziu, Ciocan a ales compania lui Nicolae Furdui Iancu, pentru a aluneca în zona de folclor autentic, marca “O dată-n viaţă”, cu ajutorul imnului neoficial al ţării noastre “Noi suntem români”. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.