Acasă Uncategorized Cluj-Napoca: Cancelarul Angela Merkel vine la Cluj-Napoca pe 12 octombrie

Cluj-Napoca: Cancelarul Angela Merkel vine la Cluj-Napoca pe 12 octombrie

DISTRIBUIȚI

94585 – 06102010 – Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, va veni marţea viitoare la Cluj-Napoca, unde va primi titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universităţii Babeş Bolyai. Vizita oficială a Angelei Merkel va dura aproximativ zece ore.

Angela Merkel va fi distinsă cu titlul Doctor Honoris Causa ca urmare a contribuţiei istorice în procesul de unificare europeană, precum şi pentru rolul important pe care l-a jucat în „înnoirea cooperărilor internaţionale”.

Angela Merkel va sosi la Cluj cu o aeronavă, după care în programul vizitei sunt prevăzute o vizită pe şantierul de renovare a ansamblului statuar Matei Corvin, inaugurarea Centrului Cultural German şi ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa, care se va desfăşura în Aula Magna de la Universitatea Babeş Bolyai.

În plus, Angela Merkel va susţine şi un discurs în faţa a 450 de oficiali, profersori universitari şi studenţi în aula Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul UBB. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.