Acasă Uncategorized Deva: Au murit strapunsi de coarnele taurului

Deva: Au murit strapunsi de coarnele taurului

DISTRIBUIȚI

94563 – 06102010 – Neşansa a fost de partea a doi bărbaţi, unul din satul hunedorean Ciungani, comuna Vaţa de Jos, iar celălalt din Târnava, localitatea Brănişca, care şi-au găsit sfârşitul în condiţii groaznice. Cei doi au murit după ce au fost loviţi cu coarnele de taurul din propria gospodărie. Tragediile s-au petrecut la un interval de o zi, una faţă de cealaltă.

Nechibzuinţa de a se apropia prea tare de taurul pe care tatăl său îl avea în îngrijire l-a ucis pe Ioan Oprea, un bărbat de 34 de ani, din satul Ciungani, comuna Vaţa de Jos. S-a întâmplat luni seară, când omul s-a dus să dea de mâncare la animale, moment în care taurul familiei l-a împuns cu coarnele în abdomen. Lovitura l-a doborât la pământ şi i-a fost fatală hunedoreanului care nu a mai putut fi salvat, acesta decedând pentru că a pierdut prea mult sânge. La puţin timp de la descoperirea trupului său într-o baltă de sânge, a fost anunţată poliţia, care a început cercetările în acest caz. S-a exclus, de la bun început, ipoteza unei crime, după examinarea corpului trăgându-se concluzia că vinovat pentru moartea bărbatului a fost taurul. „Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 23:00, la puţin timp după ce a fost descoperit corpul bărbatului în apropierea unei case izolate din satul Ciungani. Din primele verificări s-a stabilit că acesta a fost atacat şi ucis de taurul familiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara, inspectorul Bogdan Niţu. Oamenii din Ciungani sunt şocaţi de moartea consăteanului lor şi spun că aşa ceva nu s-a mai întâmplat în localitatea lor.

La doar o zi de la producerea tragediei de la Ciungani, ieri după-amiază, un alt bărbat şi-a găsit sfârşitul în acelaşi mod. Gheorghe Puşa, în vârstă de 88 de ani, din satul Târnava, comuna Brănişca, a fost luat în coarne de taurul nepotului său, totul petrecându-se în gospodăria sa. În zadar au încercat membrii familiei şi vecinii să calmeze taurul care i-a atacat, pentru că animalul a continuat să fie agresiv şi l-a împuns cu coarnele pe bărbat în zone vitale ale corpului, provocându-I decesul. www.promptmedia.ro

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.