Acasă Uncategorized Drobeta Turnu Severin: Politistii de frontiera mehedinteni au confiscat 24.000 de litri...

Drobeta Turnu Severin: Politistii de frontiera mehedinteni au confiscat 24.000 de litri de gaz lichefiat

DISTRIBUIȚI

95171 – 25102010 – Poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere în cooperare cu comisarii Gărzii Finaciare Mehedinţi şi lucrători din cadrul Direcţiei Judeţene de Accize  şi Operaţiuni Vamale Mehedinţi au descoperit la un km de linia de frontieră, în localitatea Ostrovul Corbului, un depozit ilegal de combustibil în care se aflau 24 000 de litri de gaz petrolier lichefiat. Administratorul firmei nu a putut prezenta documente de deţinere şi depozitare pentru cele şase recipiente care conţineau gaz petrolier lichefiat. Cantitatea de  24.000 de litri de GPL, în valoare de 63.600 lei, a fost indisponibilizată până la definitivarea cercetărilor.

Împotriva administratorului firmei. s-a întocmit lucrare penală  în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere, transport sau folosirea materialelor explozive sau orice alte operaţiuni privind aceste materii fără drept, efectuarea transportului rutier public fără licenţă pentru traseu, evaziune fiscală, prin ascunderea bunurilor ori a sursei impozabile sau taxabile, precum şi omisiunea, în tot sau în parte a evideţierii în actele contabile ori în alte documente legale. Dacă va fi găsit vinovat, severineanul  riscă o pedeapsă cu închisoare cuprinsă între trei  şi zece  ani.

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni împreună cu comisarii Gărzii Financiare Mehedinţi continuă cercetările pentru identificarea sursei de provenienţă a gazului petrol lichefiat şi luarea altor măsuri legale care se impun. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.