Acasă Uncategorized Galati: Prinsi cu 50 tone de fier vechi furat

Galati: Prinsi cu 50 tone de fier vechi furat

DISTRIBUIȚI

95160 – 25102010 – Jandarmii care asigura ordinea publică în zona combinatului ArcelorMittal din Galaţi au observat, duminică, în apropierea gardului societăţii un camion încărcat cu fier vechi. Oamenii legii i-au identificat pe Claudiu B. şi George B, ambii în vârstă de 20 ani şi domiciliaţi în municipiul Galaţi, care nu deţineau niciun document de provenienţă pentru metalul pe care îl transportau.

          Cei doi au declarat jandarmilor că au sustras întreaga cantitate de metal feros din incinta combinatului, de la Depozitul de Sorturi, şi intenţionau să o transporte la un centru de colectare al fierului vechi din localitatea Movileni, judeţul Galaţi, pentru a o valorifica. Pentru acest serviciu, ei urmau să primească suma de 200 lei, iar şoferul camionului 1.000 lei.

          Metalul sustras cântărea 50 de tone şi se ridica la valoarea de 37.500 lei.

            Jandarmii le-au întocmit celor doi actele premergătoare fiind susceptibili de comiterea infracţiunii de furt calificat, dosarul fiind înaintat Poliţiei, pentru continuarea cercetărilor. Întreaga cantitate de metal sustrasă a fost restituită societăţii păgubite. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.