Acasă Uncategorized Hunedoara: Poliţiştii au început să tragă cu pistolul după căruţe

Hunedoara: Poliţiştii au început să tragă cu pistolul după căruţe

DISTRIBUIȚI

95098 – 22102010 – Pentru a prinde un bărbat suspectat că a furat mai multe capace de canal din fontă de pe străzi din cartierul hunedorean Micro V, poliţiştii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare. Bărbatul se afla într-o căruţă şi nu s-a lăsat uşor prins de oamenii legii, cedând doar la de frica focurilor de armă.

Poliţiştii au fost anunţaţi de cetăţeni din cartierul Micro V din Hunedoara, despre faptul că mai multe capace de canal de pe străzi din această zonă au fost furate de persoane necunoscute. În urma sesizărilor primite, o patrulă auto de siguranţă publică s-a deplasat în zona în care s-a reclamat furtul capacelor de canal. La intersecţia străzilor Eroilor cu Ghioceilor, din localitate, poliţiştii au observat o căruţă trasă de un cal, ce era condusă de un bărbat. La vederea oamenilor legii, bărbatul a urnit, în mare grabă, căruţa din loc, îndreptându-se spre o stradă din apropiere. Poliţiştii au luat-o pe urmele căruţei, şi, după ce au urmărit-o pe mai multe străzi din localitate, pe Bulevardul Traian, la ieşirea din Hunedoara, într-o zonă fără imobile, unul dintre agenţii de poliţie a tras, în plan vertical, din mers, de pe fereastra portierei maşinei, patru focuri de armă cu pistolul din dotare. Poliţiştii spun că înainte de a trage cu arma, bărbatul a fost somat verbal, de mai multe ori, să oprească, însă a refuzat, continuându-şi drumul.

Căruţa a fost oprită abia în zona Peştişu Mare, poliţiştii stabilind că bărbatul ce i-a purtat până atunci pe drumuri se numeşte Florin P., are 32 de ani, şi este din oraşul Ungheni, judeţul Mureş, dar locuieşte fără forme legale în Hunedoara. Bărbatul a fost dus la sediul poliţiei pentru a da explicaţii în legătură cu cele întâmplate. Acesta şi-a negat vinovăţia, susţinând că nu el a comis furtul şi că nu a oprit la somaţiile poliţiştilor deoarece în căruţa sa se afla un capac de canal pe care, de fapt, i l-ar fi pus în atelaj un prieten. Poliţiştii spun că în seara producerii incidentului, de pe strada Dorobanţilor, din Hunedoara s-au furat cinci capace din fontă de la canalizarea oraşului. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.