Acasă Uncategorized Hunedoara: Politistii hundoreni cauta si acum o fetita disparuta in urma cu...

Hunedoara: Politistii hundoreni cauta si acum o fetita disparuta in urma cu 12 ani

DISTRIBUIȚI

95021 – 20102010 – De peste un deceniu, poliţiştii hunedoreni fac eforturi să o găsească pe Cosmina Florica Frăţilă, din Hunedoara, despre care nu se mai ştie nimic de 12 ani. Aceasta era doar o copilă de 5 ani şi 7 luni când s-a constatat absenţa sa. După ce ani la rândul căutările în cazul său au fost sortite eşecului, în încercarea continuă de a o găsi, chipul său a fost „îmbătrânit” digital.

Poza şi numele Cosminei Frăţilă figurează pe toate listele posibile pe care sunt trecuţi copiii semnalaţi dispăruţi. Din vara anului 1998, părinţii fetei nu mai ştiu nimic despre aceasta. Doar că, ultima dată când a fost văzută, pe atunci copilă fiind, purta pantaloni din catifea roşie, un tricou alb, iar în picioare avea ghetuţe cu şireturi. Pentru că obişnuia să cerşească, părinţii săi nu au sesizat dispariţia fetiţei la momentul producerii acesteia, ci abia după 10 zile. „Cazul a fost semnalat la poliţie în 30 iunie 1998. Mama fetei s-a prezentat atunci la sediul poliţiei sesizând dispariţia acesteia. Femeia a motivat faptul că a reclamat dispariţia minorei după aproape 10 zile întrucât aceasta a mai dispărut de la domiciliu şi a sperat că o va găsi. Poliţiştii au stabilit că fata a mai fost plecată de acasă şi anterior, respectiv în luna aprilie a aceluiaşi an, dar atunci a fost găsită cerşind pe raza oraşului Simeria”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara, inspectorul Bogdan Niţu.

Maturizată pe calculator – În ciuda activităţilor de căutare întreprinse de-a rândul anilor de poliţişti, fata nu a fost găsită nici până în prezent. În încercarea de a-i da de urmă, oamenii legii au luat legătura cu reprezentanţii Centrului Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual „Focus”, cu sprijinul acestora, realizându-se o fotografie a fetei „îmbătrânită” digital. Pentru crearea acesteia, s-a ţinut cont de semnalmentele pe care hunedoreanca le avea la momentul dispariţiei. Poliţiştii speră că mediatizarea acestei fotografii ar putea aduce indicii noi în acest caz de dispariţie şi cer sprijinul populaţiei. „Persoanele care pot furniza informaţii utile depistării tinerei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112”, a mai spus inspectorul Bogdan Niţu. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.